Ben je van plan om aan de slag te gaan als professioneel masseur? Of wil je misschien je eigen massagepraktijk beginnen? Dan heb je natuurlijk wel de juiste papieren nodig. Het is namelijk belangrijk dat je weet wat je doet en hoe je een professionele massage geeft. De beste plek om dit onder de knie te krijgen is bij Anand.nl. Bij Anand.nl kan je een professionele opleiding tot masseur volgen. Wij hebben verschillende opleidingen waaruit je kan kiezen om te volgen. Na onze opleiding kan je aan de slag als massagetherapeut. Je leert zo op dagelijkse basis massages te geven. Onze opleidingen zijn op HBO niveau en na het volgen van de opleiding kan je aan de slag bij bedrijven in de wellness branche.

Volg een massage opleiding met STAP budget

Doordat wij erkend opleider zijn kan je nu ook met STAP budget een massage opleiding volgen. Hou er rekening mee dat de uitgebreide massage opleiding een drie jarige opleiding is op HBO opleiding. Met de hulp van STAP budget is het mogelijk om deze opleiding in drie afzonderlijke jaaropleidingen te volgen. Je kan dan een opleiding wellness masseur, yoga massage, massage en energiewerk volgen. Samen vormt dit de basis voor je massage opleiding. Na het afronden van deze opleiding kan je aan de slag als masseur. De stap subsidie geeft je een korting van 1.000 euro per jaar op je opleiding. Je kan jezelf zo met subsidie van de overheid omscholen tot masseur.

Maak van massages geven je beroep

Vind je het heerlijk om mensen uit je omgeving een goede massage te geven? Je kan hier met een massage opleiding je beroep van maken. Maar het is wel belangrijk om gedegen scholing te volgen. Gelukkig kan dit via Anand.nl. Wij geven officieel erkende opleidingen in de regio Zaandam, Rotterdam en Nijmegen. Wij leren je alles in theorie en in de praktijk. Daarna kan je echt van masseren je beroep maken en weet je pas echt hoe je een massage op maat kan geven. Je kan dan echt met de juiste massagetechnieken aan de slag!

Schrijf je vandaag nog in voor een massage opleiding

Ben jij van plan om bij Anand.nl een opleiding te volgen? Schrijf jezelf vandaag nog in voor een massage opleiding. Wij hebben verschillende opleidingen klaarstaan die je bij ons kan volgen. Je kan daarna aan de slag om op professionele wijze massages te geven. Je kan voor jezelf beginnen of direct aan de slag bij een wellnesscenter.