Wanneer je elke ochtend opnieuw wakker wordt met een pijnlijk rug of met een vermoeid gevoel gaat dat uiteraard al vrij snel in de kleren zitten. In het merendeel van de gevallen is het zo dat de oorzaak van een slechte nachtrust voor een groot deel is terug te vinden in het gebruik van een slecht bed. Wanneer dat ook geldt voor jouw geval is het belangrijk om zo snel mogelijk een echt kwalitatief exemplaar aan te schaffen. We kunnen je wat dit betreft alleen maar aanraden om even een kijkje te nemen in het aanbod van het merk Hästens. Voor dit merk geldt namelijk dat ze er bekend om staat een geweldig slaapcomfort te kunnen realiseren. Ze is dan ook uiteraard niet voor niets voor hofleverancier van het Zweedse koningshuis. Je leest er hieronder meer over.

Meer dan 166 jaar aan ervaring en dat zie je 

Wanneer je de zoektocht hebt aangevat naar een nieuw bed om aan te schaffen kan het nooit kwaad om even stil te blijven staan bij de ervaring waar een bepaald beddenmerk over beschikt. Voor Hästens geldt dat je dan al snel zal ontdekken dat er sprake is van een ervaring van zomaar even 166 jaar. Door de jaren heen is dan ook duidelijk geworden dat dit bedrijf erin is geslaagd om de kwaliteit van haar bedden steevast naar een nog hoger niveau te tillen. Wil jij dus met andere woorden jouw nachtrust verbeteren door een ander bed aan te schaffen? Dan is het zeker een aanrader om even te kijken in de richting van dit toch wel bijzonder ervaren en gerenommeerde merk.

De keuze voor uitsluitend natuurlijke materialen

Het merk Hästens stelt alles in het werk om over de hele lijn een zo duurzaam mogelijk merk te zijn. Dat is eveneens terug te zien in het feit dat ze enkel en alleen gebruik maakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen. Onder meer is het dan ook zo dat er als vulling voor de matras gebruik wordt gemaakt van paardenhaar. Van paardenhaar is bekend dat ze ongelofelijk interessant is omwille van het feit dat het volledig allergeenvrij is. Dit maakt dat ze eveneens perfect kan worden gebruikt door mensen die te kampen hebben met een bepaalde allergie. Andere natuurlijke materialen die je terug kan vinden in de bedden van het merk Hästens zijn de volgende:

  • Zacht katoen;
  • De zuiverste wol;
  • Lokaal vlas;

Naast bovenstaande kan er worden vastgesteld dat de frames voor de bedden van dit merk steevast worden vervaardigd uit geselecteerd grenen welke afkomstig is uit de Noord-Zweedse bossen. Voor de veren wordt er gebruik gemaakt van Zweeds staal.

Geef je nachtrust een stevige boost met een Hästens bed

Wanneer je één keer slecht slaapt zal de impact daarvan op je lichaam en geest nog relatief beperkt blijven. Op het ogenblik dat er echter meerdere slechte nachten elkaar in snel tempo opvolgen wordt het uiteraard een compleet ander verhaal. Heb jij ook te kampen met een slechte nachtrust en wil je daar nu graag echt verandering in brengen? Dan is het dus de hoogste tijd om ervoor te kiezen om over te gaan tot het kopen van een nieuw en zo kwalitatief mogelijk bed van Hästens.