Schuttingbouweindhoven.nl is het absolute adres waar je terecht kan voor een nieuwe schutting. Wij hebben meerdere soorten schuttingdelen die we op locatie kunnen leveren. De schuttingen worden door ons vakkundig gemonteerd en op maat gemaakt. Ondanks dat je een vrij standaard tuin bezit kan het noodzakelijk zijn om maatwerk te leveren. Maatwerk is vrijwel overal nodig. Wij zorgen ervoor dat je er niets van ziet als je schutting afgekort wordt of op maat gemaakt wordt. Via schuttingbouweindhoven.nl maken we alles op maat en zorgen we dat een nieuwe schutting nauwsluitend aansluit in de achtertuin.

Een nieuwe betonschutting in de tuin

Wil je graag hout en beton combineren in de tuin? Via schuttingbouweindhoven.nl kan je een nieuwe betonschutting plaatsen. Hierbij zorgen we ervoor een schutting waarbij het onderste deel van beton gemaakt is en het bovenste deel van hout. We kunnen zelfs het beton leveren in verschillende varianten en manieren van afwerken. We kunnen tegenwoordig het beton zelfs een hout motief geven. Het hoeft dus geen plaat beton meer te worden zoals we vroeger zagen. Er zijn meerdere afwerkingen mogelijk met beton. Wil je toch gewoon de klassieke betonrand aan de onderzijde? Dan is dit uiteraard ook een optie!

Schuttingbouweindhoven.nl neemt het zware werk van je over

Heb je geen zin meer om zelf met zware schuttingdelen te sjouwen? Of heb je geen zin om zelf een schutting te plaatsen en misschien net iets te kort af te zagen? Dan kan je het beste schuttingbouweindhoven.nl inschakelen. Wij zorgen ervoor dat er een nieuwe schutting op maat geplaatst wordt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat al het werk voor je uithanden genomen wordt. Je hoeft dus zelf niets meer te doen. Wij gaan voor je aan de slag en zorgen voor een nette afwerking van je nieuwe schutting.

Ontdek ook de voordelen van een betonschutting

Via schuttingbouweindhoven.nl kan je zelf kiezen voor een houten schutting en een betonschutting. Het voordeel van een betonschutting is dat je schutting nu nog langer meegaat. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar omdat een deel van het hout verhoogd op hout staat. Dit is de ideale oplossing voor iedereen die geen zin heeft om z’n houten schutting alweer snel te moeten vervangen. Gelukkig kan je via ons direct een nieuwe betonschutting bestellen en we gaan direct voor je aan de slag. We zorgen meteen voor een nieuwe schutting op locatie.